30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

Walk For A Cause 2022

1.-7. august 2022 inviterte vi så mange som mulig av dere til å bli med på en utfordring: Vi skulle gå eller løpe så mye som mulig, og registrere det i appen Strava. For hver kilometer donerte vi i MyStuff 1 kr. til Kreftforeningen. I tillegg donerte vi 200,- for hver WalkingPad som ble kjøpt i perioden. Så hvordan gikk det? Og hvem vant de flotte premiene?


Hva er Kreftforeningen?

Vi har inngått et samarbeid med Kreftforeningen, nettopp fordi vi setter så stor pris på alt det arbeidet de gjør med og for kreftforskning, kreftsyke og deres pårørende. Kreftforeningen er blant Norges største kreft organisasjoner, og deres mandat er å bidra til forskning, et bedre kreftforløp for syke og høyere grad av livskvalitet for alle som påvirkes av kreftsykdom. De har til sammen 128.000 medlemmer, og blant dem finner du 25.000 frivillige og 200 medarbeidere. I tillegg har de en mengde med støttespillere som bidrar til saken, for eksempel ved å kjøpe effekter eller donere penger. På deres nettside beskriver de det slik:

«Vi jobber for at færre skal få kreft, at flere skal overleve kreft og for bedre livskvalitet for pasienter og pårørende. «Et liv uten kreft» er visjonen vi strekker oss mot.» - kreftforeningen.no


Hva går pengene til?

Pengene Kreftforeningen får, går til:

Å informere hele befolkningen om kreft, ikke minst de som påvirkes direkte eller gjennom en rolle som pårørende eller etterlatt.

Å støtte de som rammes av kreft og deres pårørende, gjennom for eksempel støtteordninger eller rådgivning.

Å bidra økonomisk til viktig forskning.

Å bidra til politisk arbeid som berører kreftområdet.

Å kjempe for folkehelsen gjennom informasjonsarbeid og politikk.

Å være med i internasjonale nettverk og organisasjoner.

Hvordan gikk det?

Dere var mange som engasjerte dere for Kreftforeningen, og ønsket å gjøre en forskjell! Til sammen klarte vi å legge bak oss hele 23.073 km., som resulterte i samme sum rett til Kreftforeningens fantastiske arbeid for kreftsyke, pårørende og etterlatte.

… Men det er jo ikke alt: Vi lovte å donere 200,- per solgte WalkingPad i samme periode, og også her gjorde dere en kanonjobb. Totalsummen herfra ble 19.400,-!

Dette betyr at vi totalt kan donere 42.473,- til Kreftforeningen! Vi er glade for resultatet, og setter enormt stor pris på innsatsen til alle følgerne våre – og ikke minst influenserne «våre» som har spredt dette til sine følgere!

Vi gjør dette på nytt igjen ved en senere anledning, og setter stor pris på all deling både da og nå. Tusen takk, dere er supre!

Hvem vant?

Tre heldige deltakere kunne også stikke av gårde med flotte premier, og her er vinnerne!

Siv E vant en Cosori Dual Blaze Airfryer (levert av Cosori Norge)

Hilde B vant en Infico E2 romaskin

Stine R vant en WalkingPad R2 Pro

Vi gratulerer, og håper dere får glede av deres nye produkter!


Kan jeg støtte på andre måter?

Kanskje fikk du ikke med deg dette arrangementet, kanskje er Kreftforeningen ganske ny for deg, eller kanskje du ikke har kunnet bidra før nå? Uansett: Kreftforeningen kan du støtte til alle tider, og slik det passer deg: Du kan bli medlem og gi en fast sum hver måned, du kan bli fast giver eller gi en gave som person eller bedrift, du kan handle i nettbutikken deres eller starte din egen innsamling.


Følg med

Vi i MyStuff-teamet kommer med påfunn som dette innimellom, så følg oss gjerne og del linker med andre som du tror vil hive seg på og støtte! Til neste gang: Nyt glade dager og husk at du kan bidra til Kreftforeningens arbeid også utenom slike arrangement.

Du kan lese mer om Kreftforeningen her.
Bli med på Walk For A Cause 2023 her