30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

Om oss

Målet: Inspirere til sunn helse og velvære

Fysisk aktivitet, sunt kosthold og positiv tankegang; desto flere vi inspirerer til sunne vaner, desto mer bidrar vi til bedre helse og velvære.

MyStuff har et glødende engasjement for å gjøre det enklere å holde seg i god form. Det skal tross alt være gøy å trene! Gjennom å tilby innovative og smarte produkter tilpasset moderne brukere senker vi terskelen for å komme i gang med treningen. På våre sosiale kanaler finner du inspirerende videoer som gir motivasjon og treningslyst. Og på nettsidene våre finner du treningstips og informasjon om sunt kosthold.

For oss i MyStuff handler det om å ta ansvar. Ikke for å få en vakker kropp, men for egen helse og velvære. Gjennom sosiale tiltak som “Walk for a Cause” i samarbeid med Kreftforeningen, har vi klart å nå ut til tusenvis av mennesker gjennom sosiale medier. Ved å jobbe med influensere vekker vi lysten på en sunn og balansert livsstil ved å inspirere ungdom på Tik Tok og Facebook.

MyStuff – En av Norges raskest voksende fitnessbutikk

Siden starten i 2016 har MyStuff hatt et klart fokus på å tilby innovative kvalitetsprodukter. Ved å være først ute med nye revolusjonerende produkter som WalkingPad, har vi klart å nå ut til helt nye brukergrupper. Mennesker som tidligere aldri hadde vært inne på tanken på å kjøpe treningsapparater. Derfor er vi både stolte og ydmyke for den store veksten vi har hatt de siste årene, og lover å gjøre vårt ytterste for å fortsette i samme takt.

Lave priser og høy kvalitet

MyStuff er et norskeid selskap med kontorer i Oslo, og hovedlager med click & collect i Ski. Effektiv logistikk og håndtering av varer er også en av hovedgrunnene til MyStuffs lave priser. Med fokus på produkter av høy kvalitet, selger vi produkter du vil få glede av i mange år. Og skulle noe skje, har de fleste produktene en produktgaranti på 2 år og reklamasjonsrett på inntil 5 år.

Hvor finner du oss?

MyStuff har flere varehus og under finner du oversikten
Her finner du oss
MyStuff showroom
Brønnøysundregistrene:

MyStuff Norge AS
Org. nr.: 920 227 627