30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

Enkel økt med egenvekt alle kan gjøre!

Å trene hjemme kan være en utfordring. Uten noen peiling på hva slags øvelser du skal gjøre, hvordan de utføres og hva som er riktig teknikk. Her har vi skrevet et lite innlegg som kan gjøre din hjemmetrening til en lek!
 
Utfall til kneløft

Antall repetisjoner: 10-12 x 3

Fremgangsmåte: Stå med et ben langt foran det andre. Hold hoftebreddes avstand for å holde balansen. Bøy så like mye i både bakre og det fremre kneet. Hold tyngden av overkroppen midt mellom begge føttene, og hold overkroppen oppreist. Rett i ryggen. Skyv fra med det bakerste benet på veien opp og kom direkte opp i balanse. Gjenta i 30 sekunder på samme ben før du skifter.

 

Meitemarken

Antall repetisjoner: 10-12 x 3


Fremgangsmåte: Stå oppreist, bøy i hofta til hendene når gulvflaten, og krabb fremover til plankeposisjon. Sett hendene i bred posisjon og gjør en pushup. Krabb så bakover igjen med hendene og tilbake til oppreist posisjon. Sett knærne i matten under pushupene om det er for tungt.

 

Planke med triceps-push

Antall repetisjoner: 10-12 x 3


Fremgangsmåte: Still deg i plankeposisjon med albuene i underlaget. Vær helt rett i kroppen. Det er lov å ha knærne i underlaget, men pass på at du holder rumpa nede. Sett så den ene hånden i underlaget og press deg opp i planke på strake armer. Senk deg så rolig ned igjen med den samme hånden først. Bytt hånd og press deg opp på samme måte.


Situps med benstrekk


Antall repetisjoner: 10-12 x 3


Fremgangsmåte: Ligg på ryggen med knærne bøyd opp mot brystet og armene bak hodet. Gjør en situp hvor armene svinger ut til siden og frem mot knærne. Vel oppe strekker du ut bena. Jo lengre ned mot gulvet du har bena, jo tyngre er det. Pass på at korsryggen er i underlaget hele veien. Deretter gjør du hele øvelsen i motsatt rekkefølge tilbake til utgangsposisjon.
Etter en treningsøkt er det viktig å restituere, her vil vi anbefale en massasje pistol for å unngå såre muskler og ledd.
Det er også utrolig viktig å vaske rundt området der du har trent, så her kan vi anbefale en spraymopp for en superrask gulvvask.

Bonus tips
Husk å drikke og spise nok både før og etter en treningsøkt for optimal effekt. Søvn og hvile er også en viktig del av trening og helse, det anbefales å sove i mellom 7-9 timer hver natt. 

 

Masse lykke til!