30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

WalkingPad R1 Pro

Tredemølle test

Er du på utkikk etter en tredemølle og usikker hvilken du skal gå for? Vi gir deg oversikten over tredemøllene som har blitt kåret til best i test, omtalt i Nettavisen, Dagbladet og VG.

Saken ble oppdatert 13. juli 2021.
WalkingPad A1

WalkingPad A1 - 4.7 stjerner basert på 53+ anmeldelser

Perfekt for deg som kun ønsker en tredemølle for å gå litt ekstra, gjerne i stua eller på kontoret. Denne møllen er betegnet som verdens minste tredemølle, og i sammenlagtstilling tar den ikke mer enn 1 kvadratmeter med plass. Trill den under sengen eller gjem den i skape.
Les mer om WalkingPad A1
WalkingPad R1 Pro

WalkingPad R1 Pro - 4.8 stjerner basert på 182+ anmeldelser

Denne enheten har en toppfart på 10km/t og er suveren for hjemmetrening eller for trene mens du jobber. En vekt på kun 33kg og brettbart design gjør det mulig å legge sammen enheten og flytte rundt på enheten.
Les mer om WalkingPad R1 Pro
WalkingPad R2

WalkingPad R2 - Rekord pågang

Dette er en oppgradert versjon av forgjengeren WalkingPad R1 Pro og den kommer med en høyere toppfart på hele 12km/t, oppgradert display og finere design. WalkingPad R2 veier kun 33kg, er sammenleggbar og farten kan styres via en egen applikasjon.
Les mer om WalkingPad R2
WalkingPad K12

WalkingPad K12 - Vunnet Red dot Award

WalkingPad K12 er muligens markedets smaleste tredemølle og egner seg utrolig godt til hjemmebruk. K12 har vunnet Design Award prisen til Red dot og det er vell fortjent. Ikke bare er designet lekkert, men ytelsen er høy. Toppfarten er på 12km/t og legger tilrette for en skikkelig treningsøkt.
Les mer om WalkingPad K12
WalkingPad K15

WalkingPad K15 - Profesjonell tredemølle

WalkingPad K15 er en profesjonell tredemølle som ble lansert i 2021. K15 har et helt unikt design, den ser utrolig bra ut og yter utrolig godt. WalkingPad K15 er den eneste tredemøllen som av merket WalkingPad som har stigning og anses som en profesjonell tredemølle.

Med en toppfart på 15km/t og en stigning på 4% kan du gjennomføre ordentlig intervall øker og virkelig få trent utholdenhet.
Les mer om WalkingPad K15
Mer informasjon

Hva er en tredemølle?
Et tredemølle er et treningsapparat som gjør det mulig å gå, jogge eller løpe innendørs. Det er et apparat som har gjort hjemmetrening og trening på treningsstudio både effektivt og populært.

Merknad: Bla lenger ned for å gå direkte til testresultatene.

Hva brukes tredemøller til?
Tredemøller har vært populære i mange år og brukes for trening innendør. En tredemølle gjør det mulig å gjennomføre skikkelig utholdenhetstrening uten å måtte gå ut. Det har blitt ekstremt populært med utholdenhetstrening på treningssentre, men behovet for tredemølle for hjemmetrening vokser, da spesielt grunnet COVID-19.Fordelen med å ha en tredemølle hjemme?
Den største fordelen ved ha en tredemølle hjemme er hvor tilgjengelig utholdenhetstrening plutselig blir. Med en tredemølle mellom dine fire vegger, er det enklere å gjennomføre en treningsøkt uten at det går på bekostning av andre viktig ting. Mange klager på at reise til og fra treningssenter tar tid og er en tid de gjerne skulle brukt til andre ting.

Ikke bare sparer du tid, men du har faktisk mulighet til å gjennomføre en like god økt ved å ha den egne tredemølle, i steden for å “leie” de på treningssentrene.

Ofte stilte spørsmål


Løpe på tredemølle eller ute?
Det er både fordeler og ulemper med begge deler. Tredemøller ble designet for å gjøre trening inne mer tilgjengelig, samtidig er forholdene ved løping på tredemølle alltid den samme. Dette gjør det enklere å se forbedringer og fremgang.

Løping utendørs er mer varierende ettersom forholdene påvirkes av underlaget og været, og dermed kan løpstid påvirkes av ytre forhold. Dette gjør det kan være vanskeligere å se forbedringer.Fordeler med å løpe på tredemølle:

✔️ Trening blir langt mer tilgjengelig

✔️ Lettere å se forbedringer

✔️ Lettere å holde motivasjonen oppe

✔️ Forholdene påvirkes ikke av været og underlag


Ulemper ved å løpe på tredemølle

❌ Kan bli ensidig og kjedelig

❌ Ikke like bra for beina som å løpe i skogen eller på mykere underlag

❌ Naturlig luftmotstand annet som kommer med løping utendørs, vil du gå glipp av ved løping på tredemølle.Hvilken tredemølle skal jeg velge?
Det er vanskelig å vite hvilken tredemølle en skal velge, med det brede utvalget av enheter med ulikt design og ikke minst veldig varierende priser er det utfordrende å bestemme seg. Valget bør til syvende og sist bli valgt ut ifra ditt behov. Hva skal tredemøllen faktisk brukes til? Vi har alle ulike behov, noen vil ha en tredemølle for å løpe i høyt tempo i timesvis, mens andre kun ønsker å få litt ekstra blodsirkulasjon.Hva er den beste tredemøllen til hjemmebruk?
Hvilken tredemølle som er best for hjemmebruk er relativt, ettersom at det kommer an på den enkeltes behov. Dersom det kun er behov for daglig mosjon i form av rolig/rask gange, vil vi anbefale en WalkingPad tredemølle. Dersom tredemøllen skal brukes for lange løpeturer, under høy fart og med mulighet for å løpe i motbakker vil vi anbefale større tredemøller.Bruke tredemølle for kontor trening?
Tredemølle til kontor trening har blitt ekstremt populært. En hektisk hverdag med lange arbeidsdager sliter på energinivået og ikke minst humøret. En kontormølle gjør det mulig å trene samtidig som du jobber, dette er fantastisk både for din fysiske og psykiske helse.


I følge NAV sykefraværsstatistikk er muskel- og skjelettplager den største årsaken til sykefravær og fysisk aktivitet har dokumentert effekt for slike plager. Hvorfor ikke bare kombinere fysisk aktivitet med kontorarbeid? Faktisk så vil arbeidet bli mer effektivt dersom du går og jobber samtidig.Hva veier en tredemølle?
Vekten på tredemøller varierer stort og som det meste annet av elektronikk så prøver produsentene å lage produkter som veier minst mulig, uten at det går på bekostning av ytelsen. En tredemølle får du helt ned i 30kg, mens en av de tyngste veier hele 130kg.
Finansiering og priser

Hva koster en tredemølle?
Priser på tredemøller varierer stort, naturligvis på grunn av spesifikasjoner og hva enhetene tilbyr. I denne testen finner du tredemøller fra kun 6990kr og helt opp til 14990kr.

Kan jeg delbetale en tredemølle?
MyStuff tilbyr delbetaling av tredemøller via Klarna. Legg ønsket produkt i handlekurven, velg fraktmetode og velg “Klarna delbetaling” i kassen på nettsiden. Du vil få tilsendt produktet før du betaler, og deretter delbetaler du hver måned.

Er dyre tredemøller faktisk bedre enn de billigste?
Det er alltid et spørsmål forbrukere lurer på i forhold til produkter på markedet, er kostbare produkter faktisk bedre enn de billigste enhetene? Her gjelder det å se på spesifikasjonene og detaljene på tredemøllene.


I enkelte tilfeller betaler du mer fordi det er et kjent merke, i andre tilfeller er de dyre møllene bedre enn de billigste. Vi anbefaler å lese produktbeskrivelsen nøye og sammenligne spesifikasjonene for å se om det er noen tydelige forskjeller.

Kilder:

- https://www.best-i-test.nu/tredemolle

- https://hardworkout.no/best-test-tredemolle/

- https://www.getfitness.no/test-av-tredemoller-for-hjemmebruk-best-i-test/