30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

Walk For A Cause 2023 – oppsummering og takk for fantastisk innsats!


🚶‍♀️🏃‍♂️ Vi er overveldet over den utrolige innsatsen og engasjementet dere har vist i løpet av perioden 31. juli til 6. august for Walk For A Cause 2023. Sammen har vi gått og løpt med et hjerte for Kreftforeningen og deres viktige arbeid.

Her er høydepunktene fra årets arrangement:
  • En samlet styrke: Med hele 2932 deltakende medlemmer har vi dannet et kraftfullt fellesskap, forent av målet om å støtte kreftsaken og Kreftforeningens verdifulle arbeid.
  • Kollektive kilometer: Gjennom deres registrerte aktiviteter på Strava, har vi sammen klart å legge bak oss utrolige 38 700 kilometer, et kollektivt skritt nærmere en bedre fremtid for de som er berørt av kreft.
  • Tusen hjertelig takk: Vår takk går til hver eneste deltaker som har bidratt til å gjøre Walk For A Cause 2023 til en suksess. Deres engasjement og deltakelse har gjort en betydelig forskjell.

🏆🎉 I tillegg ønsker vi å gratulere vinnerne av årets flotte premier:
Sponset av: Treningsgiganten.no, Cosori.no og Hoka.no/Run ASBeskjed til vinnere: Vi får ikke kontaktet dere via Strava, så ta kontakt med vår kundeservice (send skjermbildet når du er innlogget i din Strava-profil og leveringsinformasjon, så får du tilsendt din gave av oss).

Deres engasjement og deltakelse har bidratt til å gjøre årets Walk For A Cause til en suksess, og vi er takknemlige for deres støtte.

Sammen, gjennom deres skritt og engasjement, har vi gjort en positiv forskjell for en utrolig viktig sak!

Takk for at dere gikk med oss i kampen mot kreft!

Mvh Treningsgiganten-teamet