Rask levering | 30 dagers åpent kjøp | Prismatch

Mystuff AmbassadørerNettbutikken Mystuff.no ble etablert i 2016 og har siden da opplevd en fenomenal vekst, utvidet sortiment, fått flere ansatte og større varehus.

Vi i Mystuff er veldig opptatte av å være en bedrift som er frempå, og som skiller seg ut fra mengden.

De siste årene har vi blitt veldig oppmerksomme på hvor stor påvirkningskraft sosiale medier har på dagens forbrukere, og det er noe vi ønsker å satse stort på i tiden fremover.

Derfor er vi nå på utkikk etter kreative, engasjerte og nytenkende ambassadører som vil være med å utforme innhold for Mystuffs sosiale kanaler på en jevnlig basis.

Vi har tidligere hatt stor suksess med større influencere som @komikerfrue, @saraaemilie, @treningsfrue m.m, men nå ønsker vi å satse på nye up and coming influencere med god sans for kreativitet og glimt i øyet.


Er du en av Mystuffs nye stjerner?

Denne siden annonseres ingen steder så dersom du leser dette er det en god sjanse for at du kan være en god kandidat som ambassadør for Mystuff.

Det er ingen krav til eksisterende følger-base men det er et par ting vi mener er helt nødvendig som ambassadør for Mystuff.
- Du er kreativ av natur
Vi har veldig troen på at kreativitet er nøkkelen til suksess på sosiale medier og det er derfor viktig at du anser deg selv som en kreativ person.

- Du har et naturlig instinkt for engasjerende innhold
Hva er det som gjør at en Tiktok presterer bedre enn andre? En generelt god forståelse for hvordan TikTok algoritmen fungerer er viktig for å bygge på den kreative delen.

- Du er selvgående og trenger ikke manus
Vi kommer selvsagt til å planlegge og brife med hva slags innhold vi ønsker, men det er også viktig at du kan tenke kreativt selv og lage innhold basert på egne ideer.
For de rette kandidatene kan vi tilby sponsing av kule og trendy produkter, rabattkoder til deg og dine følgere og affiliate provisjoner per salg.

Dersom du ønsker å bli et kjent fjes på sosiale medier vil det også være et mål å kunne bruke ditt beste innhold i betalt annonsering hvilket vil gi begge parter veldig mye eksponering for å øke følgerbase/tilstedeværelsen i sosiale medier.

La oss prate nærmere!

Høres dette ut som noe for deg?
La oss prate nærmere på instagram DM og avtale et møte innen kort tid.

Vi får inn en rekke spennende produkter i løpet av nærmeste fremtid og gleder oss til å danne gode relasjoner og samarbeid.

Med vennlig hilsen
Aleksander
Mystuff.no