30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

Kontor inspirasjon

Inspirasjon til kontoret

Kontorarbeidere tilbringer gjennomsnitt 7,5 timer hver eneste dag på kontoret. Det er klart at det er viktig med inspirasjon for å holde motivasjonen oppe gjennom hele arbeidsuken. 

Et inspirerende kontor er absolutt noe som kan gi et løft på humøret og gjør det lettere å jobbe effektiv og ha det gøy på jobb. 

Det er overraskende hvor mye et inspirerende kontor kan påvirke humøret og gi deg det lille du trenger for å komme på jobb med et smil, om det er på hjemmekontor eller på et stort felles kontor.  

Men vi er ikke bare opptatt av at skal ha motivasjon til å gå på jobb, en av målene til MyStuff er å gjøre din hverdag lettere og litt bedre. Så vi har lansert noen produkter som ikke bare gjør kontoret mer attraktivt, men faktisk bidrar til økt produktivitet, effektivitet og fokus. 

WalkingPad - Kontormølle

En kontormølle er blant de nyeste og mest økende trendene når det kommer til kontorarbeid, hjemmekontor og hjemmetrening. WalkingPad har blitt kåret til best i test i flere tester og det er absolutt noe som anbefales. 

Ikke bare blir du mer produktiv, men du får en mer aktiv arbeidsdag som frigjør endorfiner som får deg i bedre humør. I følge NAV sykefraværsstatistikk er muskel- og skjelettplager den største årsaken til sykefravær og fysisk aktivitet har dokumentert effekt for slike plager. 

Hvorfor ikke bare kombinere fysisk aktivitet med kontorarbeid? Faktisk så vil arbeidet bli mer effektivt dersom du går og jobber samtidig.

Du kan lese mer om våre kontormøller her

WalkingPad

Justerbar kontorpult

Folk flest i Norge er veldig opptatt av å holde seg i form og opprettholde en god helse. Vi er flinke til å trene, men et forbedringspotensialet ligger i kontor kulturen, de aller fleste tilbringer arbeidsdagen sittende. 

Med en justerbar kontorpult kan du veksle mellom å jobbe mens du står og mens du sitter. Flere timer med stillesitting dag inn og dag ut er skadelig for rygg og nakke, og du får en utrolig stram muskulatur i hofter og lysk. 

Kombiner en justerbar kontorpult med en WalkingPad kontormølle for en mer aktiv hverdag. Det er mange fordeler med ved å ha en mer aktiv hverdag, du blir deriblant opptil 87% mer produktiv og øker hukommelsen. 

Planter og stearinlys 

Det er ikke så fryktelig mye som skal til for å friske opp kontoret og gi det mer liv. Men hva kan da være bedre enn å gi kontoret ekte liv i form av levende planter og energisk stearinlys. 

Kontor inspirasjon

Ryddig og enkelt

"Set your house in order before you criticise the world" - Jordan Peterson

Om du jobber hjemmefra eller om du har et kontor er prinsippet det samme. Det å ha det ryddig rundt deg vil gi deg en form for kontroll. Hvis du har en dårlig dag på jobben, får du i det minste en følelse av at du har kontroll på dine saker (omgivelsene rundt deg).

Så vårt fjerde og siste tips er å holde kontoret ryddig og enkelt, for å gi deg fullt fokus på jobb, unngå distraksjoner av rot, samt å gi deg en følelse av at du har kontroll rundt deg. 

Ryddig kontor

 

Oppsummering

Vi tilbringer omtrent 1/3 av dagen på arbeidsplassen og da er det viktig med et kontor som er inspirerende, bringer glede og motivasjon til å møte på jobb med entusiasme. Planter, stearinlys og andre ting som skaper gode vibber er absolutt noe som anbefales.

Utover det anbefaler vi å bytte ut kontorstolen (i hvertfall i noen timer om dagen) med en kontormølle, for å gjøre en passiv, stillesittende arbeidsplass til en aktiv og energisk arbeidsplass. Kombiner er WalkingPad kontormølle med en justerbar pult og du vil raskt oppleve at du får mer energi, bedre humør og unngå smerter i rygg og nakke.