Rask levering | 30 dagers åpent kjøp | Prismatch

Hjemmegym

Lag ditt eget hjemmegym med disse enkle grepene!

Har du en drøm om å lage ditt eget hjemmegym, men har verken plass, eller råd til store og tunge treningsapparater og vekter? Da er disse tipsene som skreddersydd for deg.
Hjemmegym
Et helt eget hjemmegym er en drøm for mange som er glad i å trene styrke, kondisjon eller begge deler, men de aller færreste har mulighet til å dedikere et stort rom, eller gjerne flere rom, til alle de ulike treningsapparatene og utstyret som trengs.
Tredemølle, romaskin, et rack med manualer, vektstang, kettlebells, treningsstrikker, treningsmatte og treningsbenk. Dette tar plass - mye plass.
Og ikke minst koster det fort ganske mange titusener.


Men, i MyStuff har vi et mål om å “oppdage” og å selge produkter som gjør hverdagen lettere. Da vi kom over merkevarene KingSmith WalkingPad og Infico, ble vi utrolig glade for å se hvor høy kvalitet det var mulig å få på produkter som for svært mange vil være mer enn bra nok for å gjennomføre de oppgavene de ellers ville ha gjort på treningssenteret. Samtidig har produktene fra KingSmith og Infico en viktig egenskap til felles; de tilbyr smarte løsninger som minimerer både plassbehov og vekt.
Hjemmegym utstyr

For kondisjon

For å trene kondisjonen anbefaler vi en tredemølle fra KingSmith. Her er det flere modeller å velge mellom.
WalkingPad X21 er vår nyeste gåmølle/løpemølle med en maksimal hastighet på 12 km/t. Dette er nok til å jogge raskt, eller løpe i lett tempo.
Fordelen med WalkingPad X21 er at den er utrolig liten og lett, kan foldes sammen til å bli kun 13,5 cm tykk, og opptar mindre plass enn 1 kvadratmeter når den ikke er i bruk.

WalkingPad K15

WalkingPad K15 tredemølle

Vår toppmodell tredemølle er WalkingPad K15. Denne tredemøllen har en naturlig stigning
Les mer om K15
Romaskin

Infico E1 Romaskin

Få treningsapparater er så effektive som en romaskin. Med en romaskin kan du slå to fluer i en smekk å trene styrke og kondisjon samtidig. En annen fordel er at du trener både overkropp og underkropp på en gang.


Infico E1 romaskin er en super smart romaskin. I tro med Infico sin visjon om å tilby praktiske og plassbesparende produkter, er Infico E1 sannsynligvis blant verdens letteste og mest kompakte romaskiner. Infico E1 er nemlig en fullverdig romaskin med 6 motstandsnivåer, stillegående magnetisk motstand, et oversiktlig display som viser nødvendig treningsdata, og et design som gjør den perfekt til å stille på høykant langs veggen slik at den ikke tar mer plass enn ca. 50 cm i bredden. Vekten på kun 27 kg gjør den lettvint å håndtere.

Les om Infico E1

Styrketrening

For å trene styrke kreves det jevnlig progresjon, og selv om du kan bli veldig sterk ved å trene utelukkende med egen kroppsvekt, vil mange oppleve det som enklere å trene styrke når de har noe motstand. Skal du trene med frivekter som manualer, kettlebells og vektstang, kreves det fort flere sett med manualer/kettlebells i ulike vektklasser. Dette kan fort bli plasskrevende, og ikke minst dyrt.

Her har Infico flere svært gode alternativer, og noen av alternativene er så smarte at det kan være enklere å ta i bruk enn tradisjonelle vekter
Justerbar manual

Infico Justerbar Manualsett

Infico justerbar manual bygger på den samme smarte løsningen som Infico Multifunksjonell Manualsett, og tilbyr en alt-i-ett løsning som erstatter heel 15 tradisjonelle manualer! Med Infico Justerbart Manualsett trenger du bare å vri på et håndtak, og deretter justere ønsket belastning før du låser vekten på det ønsket tallet.


Takket være den justerbare motstanden og en totalvekt på 40 kg kan du gradvis jobbe deg oppover i 2 kg-intervaller fra 2 kg til 40 kg, eller benytte forskjellig vekt på ulike kroppsdeler. Å skifte vekt tar kun et par sekunder.


Les om Infico manualsettet her
Infico Treningsbenk

Ethvert hjemmegym trenger en god treningsbenk. Infico Treningsbenk/Stepkasse kombinerer det beste fra en treningsbenk og en stepkasse, og pakker det inn i en enkelt produkt. Ryggstøtten er justerbar slik at du kan trene flere ulike øvelser, og kassen kan justeres i høyden slik for å endre belastningen når den brukes som en stepkasse.
Benken tåler en maksimal belastning på 100 kg, og til tross for dette er vekten kun 12 kg.

Infico Pull-Up Bar

Pull-Ups og Chin-Ups regnes som to av de mest effektive øvelsene for å trene overkropp, og er en svært populær øvelse. Med Infico Pull-Up Bar kan du trene pull-up og chin-up hvor som helst. Det smarte designet gjør det mulig å feste Infico Pull-Up bar mellom dørkarmen, og den justerbare lengden lar deg tilpasse stangen til ulike bredder.

Infico Justerbar Kettlebell

Kettlebell er et av de mest populære treningsredskapene på styrkerommet. Normalt kreves det en hel rad med kettlebells for å kunne variere motstanden/belastningen ut i fra ulike kroppsdeler og øvelser. Med Infico justerbar kettlebell (18kg) trenger du kun en enkelt kettlebell.
Ved å vri på et lite håndtak på toppen av kettlebellen, kan du justere motstanden fra 3,5 kg til 18 kg. Åpne håndtaket, fjern, eller legg til en vektskive, og lås håndtaket på den angitte vekten.
Treningsmatte

Allsidighet

Infico Treningsmatte

En god treningsmatte er et “must have” både hjemme og på treningssenteret. Infico Treningsmatte er produsert i 4 mm tykk miljøvennlig PVC materiale, og sørger for et komfortabel og sklisikkert underlag. Infico Treningsmatte er utstyrt med to smarte stropper som fungerer som holdere når du ruller den sammen, slik at den blir enkel å ta med seg. Det er også en egen stropp for å bære treningsmatten.
Les om Infico manualsettet her
Infico Minibands

Minibands er et av de enkleste, men også smarteste treningsredskapene du kan ha i et hjemmegym. Minibands er ikke bare praktisk hjemme, men også når du skal ut på reise. De veier ingenting, og tar ikke plass, og bør enkelt og greit være fast inventar i et treningsrom. Minibands egner seg godt til oppvarming, men også til ren styrketrening.


Infico Minibands kommer i en pakke på fem miniband med ulik motstand slik at det er enkelt å tilpasse motstand etter styrkenivå, samt øke belastningen etterhvert som du blir sterkere. Miniband kan også brukes i sammenheng med andre treningsredskaper slik at du kan gjøre en bestemt øvelse enten lettere, eller tyngre

Oppsummering

Først og fremst, ønsker du et helt enkelt hjemmegym med minst mulig utstyr og på rimeligst mulig måte, da anbefaler vi følgende:

Dersom du har ønske om et mer “komplett” hjemmegym med utstyr som gjør at du virkelig kan få trent hele kroppen effektivt med varierende motstand, så anbefaler vi følgende