Rask levering | 30 dagers åpent kjøp | Prismatch

Gratis treningsplan

Dette komplette treningsprogrammet strekker seg over 12 uker og tar deg gjennom en treningsreise for å bygge styrke, forbedre din kondisjon, bedre mobilitet og en helhetlig bedre helse. Dette spesialutviklede programmet er designet for å gi deg en klar konkrete treningsøkter med øvelser dag for dag, uansett om du er nybegynner eller erfaren.
Last ned kurset
Fyll ut feltene under så sender vi deg treningsprogrammet helt gratis.
Treningsplan

Innhold

*Treningsprogrammet leveres umiddelbart på e-post, med komplett beskrivelse og videoer. Du har tilgang til kurset for alltid.

  • Balansert utholdenhet og styrketrening: Vår treningsøkt kombinerer kardiovaskulær utholdenhetstrening med målrettet styrketrening. Dette gir deg en helhetlig tilnærming til trening som forbedrer både hjerte- og muskelhelse.

  • Tilpasningsdyktig intensitet: Du har full kontroll over intensiteten i økten. Øk tempoet for å utfordre deg selv eller senk det ned for en mer moderat tilnærming. Dette gjør økten ideell for alle treningsnivåer.

  • Minimalt behov for utstyr: Alt du trenger er deg selv og litt vilje. Dette gjør det enkelt å komme i gang uten å bekymre deg for dyrt treningsutstyr


Last ned kurset
Fyll ut feltene under så sender vi deg treningsprogrammet helt gratis.