30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

Et aktivt kontor blir et attraktivt kontor

Hva er et godt arbeidsmiljø og hva er et attraktivt kontor? Det er et godt spørsmål og det er kanskje ikke et fasit svar på det, men målet bør vell alltid være at alle trives i størst mulig grad. Det er mye som påvirker et godt arbeidsmiljø, deriblant kollegaer, arbeidsoppgaver og ikke minst lokalene. HMS (helse, miljø og sikkerhet) er et kjent begrep og det handler rett og slett om arbeidet man gjør for å forbedre arbeidsmiljøet. Kroppen trives best når den er i bevegelse, og et aktivt kontor blir rett og slett et mer attraktivt kontor.

Vær aktiv på kontoret
En aktiv kropp er mer produktiv, er mindre syk og har det rett og slett bedre. Det er faktisk mulig å være aktiv på kontoret og det er mulig å gå mens du jobber. Våre WalkingPad kontormøller inviterer til en aktiv arbeid, bedre helse og bedre arbeidsmiljø. I en stadig mer hektisk hverdag, vil noe til enhver tid gå på bekostning av noe annet, men la det for all del ikke være din helse og velvære.

En kontormølle tilrettelegger for en aktiv arbeidsdag, for deg og dine kollegaer - i kontorfellesskapet, mens du tar en telefon eller skriver en e-post på hjemmekontoret. Og nei da, du forstyrrer hverken deg eller eller andre, for en WalkingPad har et støynivå på mindre enn 45dB.

Varier mellom å sitte og stå
Variasjon og balanse er alt livet handler om - for mye av det gode, er heller ikke bra. Slå deg ned og len deg tilbake i stolen, for det er akkurat det du kan gjøre - en WalkingPad kan legges sammen på sekunder, trilles vekk (ved hjelp av hjul på forsiden) og byttes ut med kontorstolen. En normal arbeidsuke er på 37,5 timer, det er mye stillesitting. Vedd å bytte ut noen av disse timene med en gåmølle vil du redusere belastning på rygg, hofter, nakke og anbefalt daglig dose med fysisk aktivitet kan gjennomføres mens du jobber.


WalkingPad A1 Pro
"Enkelhet satt i system. Kanskje verdens minste mølle, og best på størrelse, hvis du bare skal gå." - Tek.no
Last ned WalkingPad-katalogen
Våre kunder

Ta kontakt med oss eller bestill direkte på nett

1-4 dagers levering | 60 dagers åpent kjøp | 2 års garanti
Ta kontakt
Vår minste og mest praktiske kontormølle
Best i test - Tek.no