30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

Fikle Kube

Løsningen for stress!

Det er lett å stresse i disse dager, alt er blitt så veldig hektisk. Hold deg stress-fri og avslappet, året rundt med din nye Fikle Kube. Vi fikler også mer og mer. Ta deg ti sekunder - hvor mange ganger har du allerede fiklet med noe idag? 
Så.. Hva er det?
Det er ikke en leke, det er ikke et spill og det er heller ikke et verktøy. Det er enkelt nok, en løsning for deg som alltid holder på med noe. Om du knekker fingrene, rister på foten eller å tar av og på en ring. Unngå alle disse uvanene, nå kan du klikke, bevege, snurre.
Hvorfor fikler vi?

Fikling er en handling av rastløshet. Fikling kan også være et resultat av nervøsitet, irritasjon, kjedsomhet eller en kombinasjon. Det er her Fikle Kube kommer inn. 

Hvorfor Fikle?

 

Vi elsker dette spørsmålet. Å høre folk snakke negativt om fikling er ikke uvanlig å høre om. Det ses ofte på som en uvane eller som en dårlig oppførsel, for eksempel det å bite negler eller knekke fingrene. 

Men i virkeligheten, er det helt motsatt, det er faktisk anbefalt å Fikle. Under er det noen linker med artikler og videoer om studier som er blitt gjort i USA, tekstene forklarer hvorfor fikling kan anbefales.

Å fikle er noe vi alle gjør, og det blir ofte gjort når en er ekstra fokusert eller stresset.

       BRUKT DEN OVERALT

                         

    PÅ JOBB

Fikle Kubens mest naturlige sted må være på jobben. Alle elsker å fikle på jobben, og nå har du den perfekte gjenstanden.

PÅ SKOLEN 

Om det er matte eller norsk, er fikling en stor del av dagen til en elev, og nå har det blitt 200% bedre. Studier viser at Fikle Kuben øker dine prestasjoner. 

 

  HJEMME

Klikking, snurring og pusting, alt du gjør på Fikle kuben er bare enda bedre når du er hjemme.