30 dagers åpent kjøp - Få først. Betal senere.

  • 50.000+ kunder

  • 1-4 dagers levering

  • 100% fornøydgaranti

  • 30 dagers åpent kjøp

3 Tips for å forbrenne fett

Tusenvis av nordmenn lengter konstant etter den beste strategien for å forbrenne fett. Det er over 234 000 resultater på Google på frasen "forbrenne fett", det er tydelig at mange har meninger om hvordan dette skal gjøres. 

Det er kanskje ikke så rart når det finnes utrolig mange effektive måter å gjøre det på og MyStuff har 3 effektive måter som får deg til å forbrenne fett med minimal innsats.

Disse tre tipsene går på bruk av smarte produkter og teknologi som gjør fettforbrenning langt mer effektiv en tradisjonelle måter. 

WalkingPad er en sammenleggbar tredemølle som lar deg trene på kontoret, på hytta eller hjemme. Og med en toppfart på hele 10km/t kan du løpe opptil 1 mil i timen. Daglig bruk vil få deg i bedre for, du vil føle deg mer energisk og mer produktiv. Les mer om WalkingPad kontormølle her. 

Treningsstrikk med håndtak er et sett med 5 treningsstrikker, håndtak, ankelstøtte og døranker som gir deg tilgang på hele 150 ulike øvelser. Vi anbefaler å kombinere utholdenhet med styrketrening. Studier viser at styrketrening har minst like god effekt som utholdenhetstrening for å komme i form. 

De aller fleste ønsker ikke bare å forbrenne fett, men å bygge muskler. Kombiner trening utholdenhetstrening på en WalkingPad tredemølle og styrketrening med treningsstrikk med håndtak og du har et lite treningssenter hjemme. 

Infrarød Sauna er en sammenleggbar badstue levert av Behagly.no, denne infrarøde badstuen er designet for bruk i hjemme eller på hytta. Denne badstuen settes opp på få sekunder og varmes opp på under 1 minutt. Etter bare noen minutter vil du begynne å svette og prosessen med fettforbrenning er i gang. 

Oppsummering

Trening kombinert med godt kosthold og en infrarød badstue vil gi enorm effekt når det kommer til fettforbrenning. Invester tid og innsats, og du vil nå ditt mål raskere enn du tror.